IT-VIXION     
0620012646  09:00-20:00 Ma-Za
Reparatie van alle merken/soorten elektronica

E-mail: reparaties@it-vixion.nl  
K.v.K 32138619 

weggooien is zonde

Reparatie van alle (elektrische) apparaten, ook een afgebroken onderdeel van een apparaat. Doe mee met duurzaam repareren.

Pioneer reparatie
Panasonic reparatie

Philips reparatie
Sonos reparatie
Samsung reparatie
Onkyo reparatie
Denon reparatie
Yamaha reparatie
Sharp reparatie
Klipsch reparatie
Jbl reparatie
Grundig reparatie
Kef reparatie
Lem reparatie
Roland reparatie
Marantz reparatie
Dynacord reparatie
Harman Kardon reparatie
Hifonics reparatie
Overige merken reparatie

De symtomen kunnen zijn:
Tv gaat niet aan | Tv gaat aan en weer uit | gaat soms wel aan en vaak ook niet | geen beeld maar wel geluid | even een flits maar geen beeld verder | versterker gaat niet aan | geluid alleen uit rechterkanaal | geluid alleen uit linkerkanaal | zacht geluid | lampje knippert | rood lampje brand | er is een brom geluid | na een tijd slecht geluid | hoort iets klikken maar doet verder niets | er is wel beeld maar geen geluid | gaat af en toe aan | haperend geluid | haperend beeld | gekraak | harde plop geluiden | gekraak direct bij het aanzetten | gekraak tussendoor | geen geluid via hdmi | geen beeld via hdmi | geen netwerk | lampje brand maar zie geen beeld | zekering brandt door | cd lade komt niet meer uit | dvd lade komt niet meer uit | speelt geen disc af | scherm donker | display gaat niet aan | display licht niet goed op | er staat een code op het scherm | motor heeft geen kracht | motor draait zacht | wasdroger storing e90 | Wasmachine storing printplaat | Droger storing printplaat

power supply mainboard power board printplaten backlight ledstrips leddriver lcd driver driverboard

U kunt een defecte apparaat aanbieden ongeacht het merk, oud – vintage – nieuw.

Van kleine tot grote elektronica apparaten. Het maakt dus niet uit wat voor apparaat het is of waarin het zit. Als de printplaat of elektronica defect is dan kunnen wij deze repareren.

Solderen of desolderen van een onderdeel bv een usb connector, kabel, micro usb, ic, weerstand, transistor, mosfet, trafo, printbaan of een andere onderdeel.

Reparatie aan huis doen wij niet, omdat originele onderdelen vaak besteld moeten worden. Wij nemen de tijd om alle onderdelen door te meten.

Staat jouw defecte apparaat er nog niet tussen, stuur deze op of breng het langs.
Een reparatie aanbieden gaat altijd via het reparatie formulier.

 

Product Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 163 reviews.
5 1

Alle informatie, foto’s en gerelateerde opmaak op deze website en pagina’s mogen niet gebruikt worden door derden zonder toestemming van IT-VIXION.

Product Overall rating: ★★★★★ 4.9 based on 163 reviews.
5 1

5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dankzij Harry van IT-VIXION werkt mijn Samsung Plasma SmartTV PS51D6900 weer, hij heeft een chip van de moederbord vervangen ivm dat de tv in een bootloop bleef hangen. Superbedankt Harry!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
IT-VIXION was goed te bereiken via telefoon en de service was uitstekend! Een ontzettend vriendelijke eigenaar en duidelijke, goede communicatie.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sonos Playbar is door Harry prima gerepareerd. Een duidelijk verschil met de 'grotere' reparatiefirma's die over het algemeen niet verder kijken dan de oppervlakte. Top Job!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Perfecte service, onze REL Quake doet het weer perfect. Goede prijs. Aanrader.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Doet moeite om tot een oplossing te komen, fijne ervaring.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn binnen verlichting unit Van mijn vw crafter was door water beschadigd. En Harry heeft hem weer gerepareerd waardoor er weer licht is in mijn auto. Geweldig bedankt.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos play 5 1e generatie was opgegeven door Sonos, en mijzelf. Harry heeft 't voor elkaar gekregen: hij werkt weer als vanouds.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Harry is professioneel en realistisch. Daarnaast passie voor het vak die je graag op weg helpt. Enige nadeel is dat hij druk is en je soms even geduld moet hebben maar hij communiceert dit goed.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos playbar toslink laten fixen door Harry. Dank voor de goede en snelle service.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top service !! Beste man verstaat zijn vak en weet hoe die klanten moet behandelen.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
SONOS Sub leek het niet te doen. IT-Vixion heeft alles nagekeken. Na uitgebreide controle bleek dat het ledje niet knipperde. Verder OK. Prima service.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Prima service!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Subwoofer snel en goed gerepareerd
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Binnen 1 werkdag was mijn soundbar weer gerepareerd.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Klipsch RSW 12 maakte ploppend geluid,volgens leverancier van nw versterker niet meer te repareren, eindversterker stuk en niet meer leverbaar. Harry binnen 3 werkdagen gerepareerd!! Zò blij mee. Het baste, Henk
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Goede, snelle service (donderdag gebracht en zaterdag weer opgehaald, dat noemt men snelle service!) We maken veel gebruik van MD-spelers. Het lift/disc-mechanisme van onze MD-speler MDS-JE780 was defect, maar werkt na reparatie van Harry weer als vanouds! Reparatiekosten kwamen wel boven ons opgegeven budget van 200 Euro uit, waardoor wij de aangevinkte volledige check achterwege hebben gelaten. Prima service trouwens, dat Harry gemeld heeft, dat de volledige check nog niet was uitgevoerd, omdat het bedrag al boven het opgegeven budged lag en zo aan ons de keuze liet 'doen of niet doen'. Dik Pluspunt! We hebben een uitstekend werkend apparaat terug en dat is veel waard! Zeker met het feit, dat de MD een fantastisch format is, maar MD-spelers niet meer geproduceerd worden en adressen/bedrijven die deze apparaten repareren niet voor het oprapen liggen. Wij zijn erg gelukkig, dat we Harry gevonden hebben op een kleine 100 kilometer van huis. Zijn adres en diensten staan bij ons in het geheugen gegrift... Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Subwoofer printplaat uit 2007 laten doormeten en repareren en het werkt weer als nieuw. IT-VIXION is professioneel in zowel advies alsook reparatiewerkzaamheden.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
IK had een probleem met de cd speler van een micro dvd systeem. In deze coronaperiode ben je snel aangewezen op internet en daar kwam ik o.a. IT-VIXION reparatie tegen. Met de bijgeleverde beelden op de website kreeg ik het gevoel dat het hier een echte professionele reparateur betrof. Afspraak gemaakt en de doorlooptijd bleek ongeveer 2-3 weken te zijn. Dat is lang, maar bij een dummy kan je meestal gelijk al terecht. Bleek gelukkig iets korter en bij de terugmelding zat keurig een video waarop het resultaat zichtbaar was. Mijn gevoel bleek te kloppen en een de service was helemaal top. Aanrader
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Vakman! Mijn Canton Subwoofer 600 kreeg geen stroom meer. Op een printplaat van een subwoofer is alles verlijmd vanwege trillingen, daardoor is het voor een leek niet makkelijk om dit te repareren. IT-VIXION heeft dit snel en professioneel opgelost. Communicatie via whatsapp was snel en ik kreeg een video van een werkende printplaat alvorens het product werd teruggestuurd. Kortom, prima ervaring waar ik zeker in de toekomst aan zal denken.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sony cassettedeck TC-K808ES werkte niet meer. Ik ben er erg aan gehecht, want het was (en is) een high-end cassettedeck. Tegenwoordig staat het nog voor 800 euro op EBay, dus kun je nagaan. IT-Vixion repareerde het supersnel en supergoed. Het was de investering dubbel en dwars waard. Aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Na zes jaar Sonos Play bar kortsluiting. Gelukkig bestaat er een bedrijf als IT Vixions die de Play Bar, na een snelle diagnose en binnen 3 dagen, vakkundig wisten te maken. Bij Sonos zelf hoef je niet meer aan te kloppen na zes jaar. Lang leven de duurzaamheid. Wij kunnen weer even voort met onze Sonos, dankzij IT Vixions.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dank Harry voor de snelle en uitermate vakkundige reparatie van de Sonos Play5 gen1.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dank Harry voor de snelle en uitermate vakkundige reparatie!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dank Harry, voor goede en snelle reparatie van Sonos Play5/gen1. Reparatie via Sonos betekende Vervanging, hetgeen past in een weggooimaatschappij en de Sonos strategie. Ik kies echter liever voor duurzaam door reparatie van bestaand product. Nogmaals dank!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Heel erg fijn dat Harry de printplaat gemaakt heeft van ons bubbelbad, ons bubbelbad van 16 jaar is weer gerepareerd wat behoorlijk in de kosten scheelt (meer dan de helft) als dat wij een monteur hadden laten komen.Even naar Almere rijden en binnen een paar dagen was het al klaar.Top service.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Betreft Mini Disc Deck MDS-JB940 Eindelijk kan ik hopenlijk sinds tijden weer genieten van de vele (300) mini discs. Wat mij betreft krijg je 5 sterren! De vlotte service , afhandeling en gerichte reparatie waren aanleiding deze review aan jou te richten.Ik heb lang getwijfeld of het nog eens goed zou komen. Nogmaals heel hartelijk dank. Ik zal je zeker aanbevelen,mocht er iemand zijn met electronische gebreken.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
De Sony laserdisc speler MPD 850D speelt perfect bedankt .
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Wat een top bedrijf! Onze keuken heeft een aanrechtblad dat elektrisch omhoog en omlaag kan en dat is voor ons belangrijk en geen luxe. Dit werkte niet meer, en ik kon nergens terecht. Uiteindelijk kwam ik bij de importeur terecht, daar kon ik een nieuwe controlebox aanschaffen voor 1023 euro en daar zouden dan de montagekosten nog bij komen. Dat kon ik gewoon niet geloven, zoveel geld. Ik heb de controlebox losgekoppeld en ben op de gok langsgegaan bij IT-VIXION. IT-VIXION durfde de uitdaging aan en heeft de controlebox weten te repareren! En daar hebben ze echt moeite voor moeten doen, want er moesten materialen worden vervangen die niet zomaar te vinden waren. Maar ik werd tussentijds keurig op de hoogte gehouden, en mij werd steeds verzekerd dat het goed zou komen. En dat kwam het dus ook. Voor een fractie van het geld dat ik anders kwijt zou zijn voor een nieuwe box. Ontzettend vriendelijk, transparante voorwaarden en duidelijke communicatie. En vooral vakmanschap!!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dank Harry voor de goede service en het snelle repareren van onze Sonos playbar! We zijn erg tevreden!
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Bij deze wil ik even zeggen dat mijn soundbar de hw-750 perfect werkt een een ander zij is niet meer temaken maar dankzij IT-VIIXION wel. Dankjewel
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super goede service. Samsung soundbar module was kapot samsung zelf kon niet meer aan dat onderdeel komen omdat het niet meer verkrijgbaar is maar it-vixion heeft het gerepareerd. Wij kunnen weer muziek luisteren en films kijken.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sonos playbar zeer vakkundig repareert. Optische ingang was defect maar werkt nu weer prima! Goede service dus een aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Harry heeft mijn cassettedeck helemaal weer opgeknapt. Ik was iets meer kwijt dan ik had begroot maar dan heb je ook wat. Ik ben keurig op de hoogte gehouden over de voortgang, inclusief foto’s. Daarnaast kreeg ik van Harry ook de likes door die anderen aan dit project gaven. Aanrader.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sony TA-F261R Stereo Amplifier uit 1995. Weer klaar voor de volgende 25 jaar! Door Harry komt weer er weer herrie uit de speakers. Nogmaals heel veel dank Versterker werkt weer en klinkt fantastisch.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
goede uitleg reparatie, billijke prijs, snelle afwikkeling, kortom service zoals service hoort te zijn.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Printplaat stuk? Geen nood, gewoon hierheen opsturen, grote kans dat ie gerepareerd kan worden. Communicatie verloopt goed en je kan een max. bedrag afspreken. Ik heb iig weer een werkende ventilator in het dakraam van mn camper.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie en snelle afhandeling.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos sub gerepareerd. Bass wat overging in ruis, met scherpe tonen. Harry heeft gekeken en opgelost!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Na een telefoontje kon ik mijn powered speaker meteen langsbrengen. Ik kon op de website een reparatieformulier invullen. Via whatsapp hadden we overleg over wat er gerepareerd moest worden. Ik kreeg meteen een prijsopgave. Na een betaallink kreeg ik ook meteen de factuur. Binnen een paar uur kon ik de speaker weer ophalen.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
m'n versterker is erg snel weer gerepareerd en goede service
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn soundbar (Klipsch) perfect gerepareerd. Top gedaan door Harry. P. Versluis
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Fijn en goed geholpen, Sonos bar werkt weer volledig naar behoren.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Tennisballenkanon(15jaar oud) bleef hangen in de opstartmodus. Zelf wat onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat het wel aan de printplaat moest liggen. Contact opgenomen met Harry van IT-VIXION. Vanaf het eerste contact had ik er een goed gevoel bij. En ja hoor; Harry Printplaat heeft het gefixt!! Niet goedkoop maar beter dan een nieuwe te moeten kopen. Ook beter voor het milieu!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Professionele en zeer bekwame reparateur. Kon aan de telefoon al het eea. uitsluiten waardoor de oplossing snel duidelijk werd. Aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Op een zondagmorgen contact gezocht direct bericht terug wat het mankement aan mijn Sonos kon zijn. Kon me niet verder helpen omdat het een groot probleem was. Maar top hoe snel de reactie en uitleg was.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Goede samenspraak met de klant. Prijs kwaliteit prima. Zeker een volgende keer weer voor reparatie van elektronica.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
De afgelopen maanden met succes 2 apparaten laten repareren. Harry is deskundig. Zeker een aanrader
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Snel met reageren, prima prijs en redelijk snel gemaakt
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Snel het probleem opgelost wat ik had. Toen het zelfde probleem terug keerde kon ik het apparaat de zelfde dag nog brengen en gerepareerd ophalen. Prettige communicatie over de reparatie.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Harry is helder en duidelijk wat hij voor je kan betekenen. Fijn dat er nog bedrijfjes/mensen zijn die mijn oude audio weer leven in kunnen blazen. Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Fantastisch geholpen via WhatsApp door Harry! Dacht dat mijn Samsung DVD speler de geest had gegeven, maar met wat gehussel met kabels aan de achterkant v/d tv had ik weer perfect beeld! Goede klantenservice en gewoon via de app! Dank jewel Harry!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Reparatie minidiscrecorder-deck Sony MDS-JA30ES Klacht: Display uitgevallen (Hoewel nog spelend, door verlies leesbare functies praktisch onbruikbaar). Eerder op advies van Sony Klantenservice het apparaat naar hun servicepunt in Spijkenisse gestuurd. Aldaar werd 'vastgesteld' de reparatie niet te kunnen uitvoeren, wegens "niet meer beschikbaar zijnde onderdeel". Ergo, tevergeefs kosten gemaakt! Teleurstellend, want je zit met een collectie MD's en Sony produceert deze apparaten niet meer. Ik kon het niet over m'n hart verkrijgen het apparaat af te schrijven. Hij was immers ook niet heel intensief gebruikt. Gelukkig ontdekte ik op internet IT-VIXION en zag hoeveel elektronica door hem al van een (te?) vroeg levenseinde waren gered. Dat moedigde aan contact op te nemen. Ik kon snel langs komen en reparatie werd snel aangevangen. Tussendoor werden bevindingen mobiel doorgegeven en zelfs foto's toegestuurd. Display bleek toch in orde! Oorzaak elders. Snel werd gereedheid gemeld met 3 maanden garantie. En ja, aan 'duurzaamheid' is weer een bijdrage geleverd. Prettig idee. Ik ben met het resultaat erg tevreden en hoop van apparaat nog paar jaar te genieten. In mijn geval heeft IT-VIXION de SONY-“service” ruimschoots overtroffen! Tip: dergelijke reparaties kunnen erg arbeidsintensief zijn. M.n. door arbeidsloon + btw kan rekening snel oplopen. Overweeg de levensduur van je apparaat en bepaal je maximale budget. Maak vooraf zo goed mogelijke afspraken. IT-VIXION: van harte aanbevolen!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Snelle en goede reparatie van een Oppo BDP-105EU BluRay speler met kuren. Ook heel fijn is dat je als klant zelf kunt aangeven wat je budget is.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn JBL subwoofer viel snel in standby en maakte ratelend geluid. Na reparatie heb ik de woofer thuis aangesloten en was niet helemaal tevreden. Met een video ben ik terug gegaan naar IT-Vixion waarna ik hem een dag later opnieuw op mocht halen. Hij is nog eens nagekeken en werkt nu weer perfect. Goede service en goed gerepareerd door een echte vakman!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn SONOS Playbar gaf geen geluid meer via de TV. Via SONOS foutcode opgestuurd: was niet te repareren en moest een nieuwe (refurbished) kopen. Harry heeft hem gemaakt en doet het weer als vanouds. Geweldige en snelle service. Goed bereikbaar, eerlijk en oprecht. Absolute aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos Subwoofer deed het ineens niet meer na de verhuizing. Via internet kwam ik terecht op it-vixion.nl waarbij ik de subwoofer na een telefoontje direct kon langsbrengen. Na een week weer opgehaald en de subwoofer werkt weer als vanouds. Top Harry, goede, snelle service en vooral duidelijke afspraken.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Fijn contact met Harry, reageert snel. Ik had een kapotte Lineare voeding uit China. Harry gaf mij dezelfde dag al aan dat het wellicht beter is om voor wat anders te kijken. De kosten zouden niet opwegen t.o.v. wat ik er voor betaald heb. Er werden hier geen onderzoekkosten voor berekend, top !
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sonos 1st gen play5 ging opeens stuk na 5 jaar prima dienst. Ik werd niet door Sonos geholpen (alleen aanbod: 30% Af van eigen adviesprijs). Dankzij expertise van IT Vixion is het netjes gerepareerd. De reparatie heeft iets langer geduurd ivm Covid19. Ik ben tevreden.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
top!
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Snelle service duidelijke afspraken. Onze zeker 35 jaar oude cassette recorder is weer prima in orde werkt perfect ( Het apparaat deed helemaal niets meer)
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Reeds tijdens de telefonische afspraak bleek, dat Harry een ervaren en zorgvuldige technicus was, door de vragen die hij mij stelde. Omdat het te repareren apparaat een zeer oude tuner/versterker was, moest hij oude onderdelen, welke niet meer te koop waren, ergens vandaan halen, hetgeen hij ook deed. Met veel liefde en passie, heeft hij een volledige restauratie uitgevoerd, tijdens welke restauratie hij mij via de mail, ook met fotoos hiervan op de hoogte hield. Het resultaat: een vakkundig gerestaureerde antieke Philips 702 high/fidelity tuner/versterker uit 1970 die mij erg dierbaar is. Harry grote klasse en veel dank!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super snel gemaakt.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Had een doorgebrande printplaat van m'n loopband. Printplaat losgemaakt en naar hem toegebracht. Gelukkig kon het gerepareerd worden. Was €75 kwijt i.p.v. een nieuwe loopband aan te schaffen. Loopband werkt weer goed. Echte aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn SONOS playbar kan weer een jaar of 6 mee. Harry heeft hem voorzien van originele onderdelen.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Komt afspraken na, en gaat in goed overleg indien budget niet toereikend is vanwege complexe probleem. Versterker klinkt nu veel beter dan hij in lange tijd gedaan heeft. Eerste indicatie was een week of 2 a 3, maar was na 1 1/2/ week al klaar. Perfect.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Prima communicatie en vakkundige reparatie!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Akai gx95 werkte niet meer, super gemaakt door Harry. Speelt weer als nieuw! Geweldig.
2 5 2

★★☆☆☆
2 5 1
IT-VIXION reparaties (owner) Op componenten niveau repareren(dus ic, weerstanden, etc) is iets dat niet van te voren over te zeggen is. na uitvoerige eind testen heb ik extra weerstanden moeten vervangen die oververhit waren. meneer is daar dus niet blij mee. velen zouden juist erg blij zijn met zulke reparaties. Ik repareer(met passie) liever voor iemand die daar waarde aan hecht. meneer heeft al veel geld bespaard (nieuw Sonos sub kost €799,00) en ook nog op mijn kosten een snelle reparatie met originele onderdelen. maar zelf voor 5 euro moeilijk doen wat ten goede is van het apparatuur op lange termijn. dus ja als u ook zo een klant bent dan verzoek ik u om verder te zoeken naar een reparateur. die 2 sterren is onterecht. ------------------------ Allereerst fijn dat er nog mensen zijn die dit technische vak nog uitoefenen en dat ik mijn defecte apparaat gerepareerd kon worden. Mijn Sonos Sub was defect (ging niet meer aan) en ben ik gaan zoeken naar een specialist die dit probleem kon verhelpen. Ik kwam uit bij Harry en heb ik contact gelegd en hem gevraagd of hij mijn Sonos Sub kon repareren. Dit was geen probleem omdat er veel Sonos apparatuur bij Harry wordt aangeboden ter reparatie. Bovendien wist Harry mij te melden dat het altijd een probleem is met de voeding die defect raakt. Hij vroeg mij de Sonos Sub langs te brengen. Het zou wel heel druk zijn met andere reparaties waardoor de reparatie wel 4 weken kon duren. Ook de kosten werden aan mij doorgegeven, namelijk 275 euro (zonder extra kosten voor een spoedopdracht) inclusief 3 maanden garantie met een optie tot het verlengen van de garantie naar 6 maanden. Ik ben akkoord gegaan met deze kosten (275 euro met 3 maanden garantie) en heb ik de Sonos Sub gebracht. 2 dagen daarna kreeg ik een mail van Harry met 2 opties: 1) standaard reparatie voor 275 euro met 3 maanden garantie of 2) Panasonic onderdelen (die langer mee gaan) voor 350 euro met 6 maanden garantie. Duidelijk vraag en mijn voorkeur ging uit naar optie 1. Na 1 week kreeg ik een mail met de mededeling dat de Sonos Sub gereed was en dat deze opgehaald kon worden. Dit was erg snel gezien ik eerst nog van 4 weken was uitgegaan. Gelukkig dat ik geen extra kosten heb gemaakt door er een spoed opdracht van te maken. Daarnaast stond in de mail dat de kosten 280 euro waren. Dit was vreemd omdat er zwart op wit 275 euro was afgesproken. Dit heb ik Harry laten weten en Harry vond dit ik niet moest zeuren over 5 euro. Als het 20 euro meer was, had ik wel een punt gehad om over te zeuren volgens hem. Waarin zit dan het verschil in bedrag om tot zeuren over te gaan terwijl je vooraf een prijs afspreekt? De 280 euro (inclusief 5 euro cadeau) heb ik direct overgemaakt en de Sonos Sub opgehaald. Wel heeft Harry mij laten weten dat hij geen reparaties meer voor mij uitvoert omdat ik zeur over 5 euro. Waar die 5 euro vandaan komt is mij nog steeds volstrekt onduidelijk. Ik moet op zoek naar een andere schaars technisch specialist.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Prettig contact en reparatie snel en succesvol. Harry, bedankt!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Honest communication, passion for the job, realistic pricing
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Cd speler bij Harry aan huis gebracht vriendelijk te woord gestaan. Mijn speler is naar tevredeheid gerepareerd en voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader!!
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Mijn "oude" Infinity Overture zijn door Harry weer netjes gerepareerd. Ik moet er weer jaren mee voort kunnen ;') Ook een afstandsbedieningen weer netjes gefixed om één knop weer functioneel te krijgen. TOP!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn SONY minidisk speler is 18 jaar oud en haperde met het "eject" systeem. Het is snel gerepareerd en geheel gerenoveerd. Ik hoop er weer zeker 18 jaar mee vooruit te kunnen. Het kostte wel wat maar dan heb je ook wat. Dit systeem wordt niet meer gemaakt, dus ik was op reparatie aangewezen. Ik geef er een hoge waardering aan. mvg , Ton Gerdes
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super service. Bij telefonisch contact kon ik eigenlijk per direct langskomen. Het defecte powerboard was dezelfde dag nog gerepareerd. Heel top geregeld
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Bijzonder fijne service. Harry weet waar hij over praat en is enorm enthousiast en gepassioneerd. Precies wat je nodig hebt wanneer je je 'oude' apparaat niet los wil laten!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Supersnelle reparatie van een afstandsbediening, top!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Een microswitch was afgebroken in mijn autosleutel. Harry heeft dat vakkundig en supersnel gemaakt. Echt een vakman, die ik zeker kan aanraden
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos Sub bij Harry gebracht voor reparatie. Sonos zelf doet helemaal niks aan reparatie als je product buiten garantie is. Goede uitleg over de reparatie en stukken goedkoper dan een nieuwe met korting via Sonos. Aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
De lade van mijn Denon cd speler ging niet meer open. Ik ben blij met de professionele reparatie. Snel en goede communicatie! Jan de Boer.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super goed bedrijf
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Printplaten en schakelaars van het dakpaneel voor onder andere lampen, openen achterbak van binnenuit in mijn Alfa 159 zeer kundig en snel gerepareerd. Goede uitleg waarom deze niet meer goed werkten en waarom ze na reparatie wel weer werken. Terug gemonteerd in de auto en alles werkt als nieuw! Dank Harry! Het geld waard.
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Mijn 40 jaar oude WEGA minimodul versterker klinkt weer kristalhelder na een revisie door Harry, een aanrader dus, zo'n 'verjongingskuur' !
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Prima op tijd en binnen budget.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Printplaat ( die niet meer leverbaar was) laten doormeten/repareren.Magnetron werkt weer,toppie en bedankt.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Goede en snelle service. Duidelijk zichtbaar dat er gewerkt wordt met electronica (meestal wel een tricky gevoel bij een bedrijf aan huis, maar dat had ik totaal niet). Product inleveren en je aanmelden op de site, dan wordt je gemaild of gebeld en kan je je product ophalen. Mijn JBL speaker is puik gereviseerd, dus een tevreden klant.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Na teleurstellende service van Sonos is mijn Sonos playbar succesvol gerepareerd bij iT- vixion. Werkt weer prima
5 5 5

★★★★★
5 5 1
De playbar doet het weer SUPER!! Dankjewel Harry voor de reparatie!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Prima service. Van begin tot eind keurig op de hoogte gehouden en geen verrassingen achteraf. Blij met het eindresultaat!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
IT-VIXION HEEFT MIJN PLAYBAR PLUS PLAY1 ZEER SNEL EN GOED GEMAAKT NA EEN ZWEVENDE NUL GEHAD TE HEBBEN THUIS.
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Harry fixt het weer. Onze AV-versterker liet het afweten. Gelukkig heeft Harry het kunnen repareren. We kunnen weer van onze vakantie video,s genieten. Bedankt.
5 5 5

Onkyo TX-NR525

★★★★★
5 5 1
Harry, dank voor de snelle reparatie van mijn Onkyo TX-NR525. De afstandbediening was stuk, plus een doorgebrande printplaat. Alles in goed overleg gedaan met foto's, en wat er aan mankeerde. En dan ook nog eens 3 maanden garantie. Echt top, Thanks Harry..
5 5 5

Technics CassetteDeck

★★★★★
5 5 1
Fijn dat er nog experts zijn die een 40 jaar oude cassettedeck kunnen servicen!
5 5 5

Afzuigkap Bosch

★★★★★
5 5 1
Printplaat afzuigkap was stuk gegaan. Gedemonteerd en heen gebracht. Snel gerepareerd!
5 5 5

Dvd speler werkt weer

★★★★★
5 5 1
Snelle en adequate actie door Harry, tegen een schappelijke prijs. Bedankt!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Hoi Harry, bedankt voor de goede en snelle reparatie van mijn equalizer. Het oude beestje kan nu weer jaren mee.
5 5 5

Prima service

★★★★★
5 5 1
Prima service van Harry. Tijdig en vakkundig gerepareerd. Kan weer jaren genieten van mijn NAD cassettedeck.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Reparatie top uitgevoerd, duidelijke afspraken. Goede service!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Heeft mijn ground zero autoversterker gered ben er erg blij mee,Harry is echt heel goed in zijn werk.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Reparatie vakkundig uitgevoerd door Harry, tegen redelijke prijs, zeer tevreden.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Harry heeft het (volgens de fabrikant) onmogelijke mogelijk gemaakt! Mijn E-bike motor die ten dode stond opgeschreven weer tot leven gebracht! Trots op Harry ga zo door! Groetjes Alex
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Heldere informatie. Mijn scheepsintercom gaf geen stemmen meer door. Na enkele dagen onder de handen van Harry werkt hij weer perfect. Prima service, geen gedoe!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Wat een service! Gebeld in de ochtend met een probleem. Dezelfde dag kwam Harry naar Dordrecht om het probleem vakkundig op te lossen. Wat een vakman!!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super tevreden over de reparatie. Door factoren van buitenaf heeft het iets langer geduurd dan de bedoeling was en dat was deels, omdat ik op het voorstel in ging om de onderdelen goedkoop te bestellen, en deze waren wat langer onderweg dan de bedoeling was. Daarna was de reparatie iets lastiger dan simpel de onderdelen vervangen, maar dit is allemaal netjes door IT-VIXION gecommuniceerd, 3 maanden garantie op de reparatie. Ik ga daar zeker meer reparaties aanbieden 🙂 Een belangrijk punt is ook dat het allemaal binnen budget is gegaan en het extra werk niet in rekening is gebracht als service voor het lange wachten.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sonos playbar en Sub had het begeven als gevolg van een piekstroom ontstaan in de meterkast. Apparaten 3 jaar oud en dus buiten de garantieperiode van Sonos. Gelukkig kon Harrie de playbar en sub repareren. Alles doorgetest en werkend gezien voordat ik het weer mee terug kon nemen:-)
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Geweldig geholpen door Harry. Heldere communicatie. Playbar was kapot na 6 jaar maar nu weer helemaal oké voor een reeel bedrag. Niks nieuwe kopen of omruilen bij Sonos, gewoon repareren. Aanrader!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Duravit afstandbediening van bad. Afstandbediening was gevallen op stenen vloer, deed niks meer. Nu weer als vanouds tegen heel billijk bedrag. Nogmaals bedankt voor de goede service
4 5 4

★★★★☆
4 5 1
Mijn pas aangekochte rel stentor III subwoofer was DOA, Harry heeft de REL gelukkig weer werkend gekregen (ondanks de complexe en REL eigen onderdelen). Thanks Harry
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de reparatie en Harry heb alles duidelijk uitgelegd hoe hij te werk gaat als ik nog wat te repareren heb dan is Harry de man ervoor bedank
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Versterker van auto weer netjes gerepareerd voor een nette prijs.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Goede en snelle reparatie van een 30 jaar oud cassettedeck voor een redelijke prijs. Helder en prettig overleg over wat wel en wat niet. Ruime openingstijden en goede bereikbaarheid. Een aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Harry heeft mijn Versterker uitstekend gerepareerd en bovendien 3 maand garantie! Al het werk wordt in overleg gedaan en zo zijn er geen financiële verrassingen.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Duidelijke info en snelle service. Of het een duurzame reparatie is moet nog blijken.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Graag wil ik Harry van IT -VIXION bedanken voor de snelle reparatie van mijn AV receiver merk ONKYO TX 709. Er waren 2 van de 7 kanalen uitgevallen en mijn afstandbediening werkte niet meer. Harry heeft de infrarood zender en ontvanger in het apparaat vervangen. Alles werkt weer en de kosten vielen mee. Bravo!!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos playbar na 5 jaar kapot. Sonos maakt deze niet en probeert je in een dure omruil deal te krijgen. Gelukkig dit bedrijf op internet gevonden. Na snel contact volgende dag gebracht en gehaald. Stuk goedkoper (70% minder) dan omruil deal. Alles netjes afgehandeld en garantie op de reparatie. Aanrader dus
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Snel en goed geholpen met mijn kapotte headphone jack! (Translated by Google) Fast and good help with my broken headphone jack!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Keurig volgens afspraak geholpen. Printplaat werkt weer uitstekend.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Na een tijdje mijn Sony MDS-JB940QS niet gebruikt te hebben weigerde het deck het afgespeelde schijfje uit te werpen, dit euvel was eenvoudig op te lossen door het snaartje van het eject-mechanisme te vervangen. Echter gaf het deck nadien bij elk geplaatste MiniDisc “TOC Error C14”, en bij een nieuwe / gewiste disc “blank disc” aan. Het opnemen op een lege disc leek goed te gaan tot het moment van uitwerpen (eject), na de TOC-writing vermelding verscheen wederom de vermaledijde TOC Error C14 bij terugplaatsing van de MiniDisc. Om een lang verhaal kort te maken heb ik uren op Google gezocht naar de oorzaak van dit probleem, maar helaas nauwelijks concrete info kunnen vinden. Ook niet in de service-manual van Sony, net zoals in de gebruikershandleiding staat daarin de beknopte toelichting omtrent deze error. Daar werd ik dus niet wijzer van, begin mei dit jaar (2019) ben ik dus maar gaan zoeken naar een reparateur die (ook) “vintage” audio-apparatuur onder handen neemt. Uiteindelijk kwam ik uit bij IT-Vixion, na wat e-mails – over en weer – heb ik mijn MiniDisc-speler opgestuurd en is deze vakkundig gerepareerd, het deck functioneert weer als vanouds.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Line 6 Amplifi 150 gitaarversterker/soundcomputer prima en gunstig gerepareerd. Aan te bevelen !!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Perfecte service, snel en een goede prijs kwaliteit verhouding. Waar de meeste ophouden, gaat IT VIXION door met het opsporen van een probleem om het vervolgens op te lossen! Aanrader!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Na een eerdere klus waarbij is goed geholpen was dit keer een ph systeem voor het zwembad ter reparatie aangeboden. Dit is zeer snel en kundig opgelost. Absolute aanrader.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Er was een klein SMD onderdeeltje van de printplaat van m'n autosleutel afgebroken. Nieuwe sleutel kost 350 euro Harry heeft het onderdeeltje er snel en kundig opgesoldeerd en 25 euro verder was de sleutel weer volledig bruikbaar! Aanbevolen!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dit is service die je vandaag de dag zelden tegenkomt. Uitermate tevreden, 6 sterren. Harry is heel kundig en weet gewoon waar hij het over heeft. Communicatie erg goed, mijn Sonos Playbar heel snel en netjes gerepareerd! Ik kan IT-VIXION echt aan iedereen aanraden!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Televisie weggebracht waarvan het scherm zwart bleef. Na een aantal weken (ivm nieuwe onderdelen) nu weer een goed werkende televisie, onder de afgesproken prijs! Later nogmaals een andere televisie weggebracht en binnen 2 uur stond deze weer thuis! Ook nog eens service van de zaak. Zeer tevreden!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos soundbar weer helemaain orde! Goede service, super goed en snel geholpen!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Top service! Heb mijn Sony walkman gebracht, die doorgebrand was. Is perfect gemaakt. Ben zeer tevreden voor een leuke prijs!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Uitstekende service en goede communicatie. Ik had mijn apparaat bij diverse bedrijven aangeboden ter reparatie maar werd steeds afgewezen omdat er geen onderdelen voor zouden zijn, voor IT-vixion was de reparatie geen enkel probleem. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Heb een versterker van meer dan 10 jaar van Sony, bij hem gebracht omdat mijn Subwoofer Output het niet meer deed Daarnaast heeft hij ook 12 onderdelen vervangen en van binnen stofvrij schoongemaakt. Binnen 3 dagen had ik me versterker weer terug Ik was er ontzettend blij mee hele goede service en over de werknemer zelf, heb er alleen maar goede woorden voor! Kan er weer wat jaren tegenaan
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Sonos soundbar..defect reactie Sonos.... reparatie niet mogelijk. 30 procent korting op hoogste nieuwwaarde kosten 590€ Thx Harry hij doet het weet voor 75€
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Aanrader !!!!! zaterdag voor het eerst kennis gemaakt met Harry van IT-VIXION gebracht mijn levens loze Harman - Kardon BDS 277 set na een paar uur kon ik hem al weer ophalen werkt weer prima . Top bedrijfje .
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Ik kwam in contact met Harry, eigenaar van It-Vixion. Tijdens ons gesprek werd duidelijk dat Harry verstand van elektronica heeft. Daarom besloot ik om mijn 20 jaar oude cd-speler, waarvan de cd-lade soms wat moeilijk opende, een servicebeurt bij It-Vixion te geven. Na 2 dagen kon ik hem ophalen. Ik was benieuwd naar het resultaat en ging de cd-speler direct beluisteren. De cd-lade werkte weer als vanouds en ook het geluid was verbeterd. Meer details, open en betere plaatsing van instrumenten. Ik kan iedereen aanbevelen om bij problemen met video, tv en geluidsapparatuur contact op te nemen met Harry van It-Vixion. Ook een servicebeurt van geluidsapparatuur van +10 jaar is zeker de moeite waard en misschien wel beter dan nieuw te kopen.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn oude synthesizer Korg M1 stond 2 jaar overleden in de kast. Harrie heeft hem weer tot leven gewekt en hij doet het weer als vanouds. Prachtig werk Harrie!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Product gerepareerd voor goeie prijs. Door omstandigheden duurde het wel erg lang voor het klaar was
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Dit is mijn eerste revieuw ooit, en dat na 25 jaar online en dat betekend iets. Afspraken worden nagekomen en er wordt duidelijk gecommuniseerd zodat je vooraf weet wat je kan verwachten. Heel flexibel wat betreft afspraken, ik heb e.e.a. als zeer prettig ervaren en kom zeker nog eens terug.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Zelfs het oude dockingstation van mijn vriendin heeft Harry weer aan de praat gekregen. Ongekend wat deze man voor elkaar krijgt. Hij is echt een soort dokter van apparaten. Grote klasse en dank dat ik nu voor de tweede keer bij je mag komen.De derde keer volgt zeker.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel tevreden ik had zondag ochtend me subwoofer gebracht en dezelfde dag kon ik hem nog halen heel netjes van Harry en niet duur en me subwoofer doet het weer vanouds top! Volgende x als ik weer iets heb kom ik zeker weer langs !!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Zaterdag ochend mijn High End Minidisc speler gebracht. Zou een weekje duren. Paar uur later telefoontje dat het apparaat gerepareerd is en dat voor een heel vriendelijke prijs. Top. Ga vaker gebruik maken Harry.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Super snelle service en een subwoofer die ik bijna had weggegooid weer in een nieuw leven geblazen. Profecioneel spul en zeker fijn dat je reparatie foto’s ontvangt!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
snel en goed. Aan te bevelen
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Wij hadden een Hifonics versterker welke in Protect sprong waar geen andere reparateur aan wilde beginnen. it-vixion deed het wel en snel en vakkundig! Duidelijke correspondentie via de mail of telefoon. Gewoon een topadres!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Tv snel gerepareerd en ook een goede uitleg van de verrichte werkzaamheden.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Onkyo Versterker voor een zeer redelijke prijs gemaakt. ben zeer tevreden
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Voor een zeer redelijke prijs is mijn LCD TV gerepareerd.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Nadat ik een glas water had gegooid over mijn versterker baalde ik enorm maar zag op internet gelukkig de naam van Harry staan die een soort prof leek te zijn in het repareren van apparaten.In eerste instantie kocht ik een andere versterker maar ik kreeg deze niet aan de praat.Harry is zelfs 2 keer naar Amersfoort gereden om de boel op te lossen.Dus mijn complimenten voor de lage prijs en zeer goede service.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Een reparateur met passie!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Laast een tv ter reparatie aangeboden en nog wat andere kleine electronica van een el. fiets . TV was iets langer weg dan we dachten maar dit kwam door onverziene repaties van de tv. Uiteindelijk is tv perfect gemaakt en weer klaar voor de toekomst. Alles is weer gerepareerd en voor een mooie prijs . Ik hou er niet van om dingen maar weg te gooien en weer nieuw te kopen, mijn mening is toch dat alles wat je koopt sneller weer kapot gaat. Ik ben zeer tevreden over alles en zal zeker weer dingen ter reparatie aanbieden. THX Eric
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Ben zeer tevreden, echt alles wordt gerepareerd!!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Geweldig mijn versterker gerepareerd waar niemand zich aan waagde!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Zeker vriendelijke benadering. Hoge kwaliteit van service en zeker vakkundig. Gaat geen uitdaging uit de weg.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Zeer aardige en beleefde jonge man, werkt erg netjes en geen enkele reparatie is onmogelijk voor hem. Hij gaat dan ook geen enkele uitdaging uit de weg, verder zijn zijn prijzen die hij vraagt niet de wereld voor de reparatie die hij uitvoert! Ik ben daarom erg blij dat ik hem heb mogen leren kennen, en voor mij bestaat er geen andere monteur meer dan onze vriend Harry! Harry, keep up the good work van mij krijg je een dikke elf! Hahaha... We zien elkaar weer als er iets te repareren valt! Grtz, Bo uit Zaandam!
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Hoi Harry, mijn computer doet het weer helemaal goed!! Ben erg blij!!! Nogmaals dank:)
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Andere zaken gaven aan dat reparatie te duur zou zijn. Harry heeft het snel en goedkoop gefixt.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Geweldig! Reparatie was top en niet duur. Andere zaken zeiden dat reparatie niet mogelijk.
5 5 5

★★★★★
5 5 1
Mijn Sony LCD tv was stuk en IT-VIXION heeft deze snel en vakkundig gerepareerd. dank je wel Harry

Denon | Panasonic | Pioneer | Philips | Marantz | Onkyo | JBL | Dap | Technics | Vox | JVC | Harman Kardon | Klipsch | Sonos | Kef | Marshall | Yamaha | Fender |  B&O | B&W | Hifonics | Astin trew | Rel |  Samsung | Sanyo | NAD | Nagaoka | Rotel | Teac | Kenwood | Final | Krell | Bose | Erres | Toshiba | Aiwa | Realistic | Aristona | Sony | Grundig | Loewe | Akai | Sansui | Accuphase | Alesis | Roland | Kawai | Audiolab | Behringer | Bowers & Wilkins | Cambridge Audio | Cyrus | Dynacord | Emotiva | Infinity | LG | Loewe | Luxman | Mark Levinson | Mitsubishi | Mordaunt  Short | Nakamichi | Nagra | NEC | NuForce | Revox | Sharp | Sherwood | Yaesu | Bang en olufsen | Zenith | Anthem | Crest audio | Deawoo | logitech | Sugden | AEG | Miele | Zanussi | Beko | Hoover | Bosch | Bauknecht | Siemens | Synology | Sonos | Tascam | Yorkville | Blaupunkt

Almere Lelystad Huizen Harderwijk Zwolle Amsterdam Haarlem Zaandam Purmerend Utrecht Apeldoorn Hoofdorp Den haag Hengelo Enschede Dronten Nunspeet Epe Ermelo Putten Bussum Hilversum  Maarssen Woerden Volendam Beverwijk Heemstede Leiden Zoetermeer Dordrecht Barendrecht Rozendaal Nijmegen Arnhem ede Rotterdam Sneek Emmen Kampen Herenveen Meppen Meppel Den helder Alkmaar Breda Hoorn Ijmuiden Heerhugowaard Naaldwijk Spijkennissen Hertogenbosch Bergen op zoom Terneuzen Tilburg biddinghuizen Emmeloord Luttelgeest Marknesse Swifterband Urk Aalsmeer Amstelveen Badhoevedorp Bussum Diemen Duivendrecht Enkhuizen Heemskerk Gauda Houten Laaren Landsmeer Naarden Nieuw-vennep Noordeinde Ouderkerk aan de amstel Rozenburg Uitgeest Uithoorn Wognum Wormer Zaandijk Zwanenburg Zuidermeer Zevenhuizen Zandvoort UIthoorn Ilpendam

Call Now Button
× WhatsApp